یکی از مسایل مهم و مبتلا به ، در هنگام بروز دعاوی خانوادگی ، تعیین تکلیف وضعیت حقوق مالی زوجین و فرزندان از جمله نفقه جاریه و … میباشد. با توجه به اینکه تعداد خانواده های زیادی مشمول دریافت یارانه میباشند و طبق قوانین حاکم بر کشور، یارانه به حساب سرپرست خانوار (زوج) و به تعداد افراد تحت تکفل ایشان واریز می گردد، در صورت مفارقه و جدایی بین زوجین،بحث سرپرستی زوج بر زوجه منتفی شده و زوجه می تواند از ظرفیت های پیش بینی شده در قانون، جهت جداسازی یارانه خود و فرزندانی که حضانت آنها را به طور قانونی بر عهده دارد، اقدام نماید. نمونه ای از لایحه/درخواست گواهی جداسازی یارانه توسط فرشته توکلی وکیل دادگستری برای شما تنظیم شده است که کافیست از این قسمت نمونه درخواست های آماده در قالب فایل های ورد و پی دی اف (دو فایل .docx , .pdf) را دانلود نموده و سپس مشخصات خود را در قسمت های مشخص شده وارد کنید.
آیا در زمان اختلاف خانوادگی و قبل از اجرای صیغه طلاق و بدون داشتن سند طلاق نامه زوجه میتواند یارانه خود را از همسرش جدا کند؟
چنانچه همسر و سرپرست خانواده وی جزو دهک های مشمول دریافت یارانه باشند،زوجه می تواند پس از اخذ گواهی ثبت و تشکیل پرونده با موضوعات اختلاف خانوادگی در دادگستری یا محاکم خانواده ، به فرمانداری یا بخشداری محل سکونت خود مراجعه و تقاضای جداسازی یارانه از سرپرست خود را بدهد.برای اخذ گواهی مورد نیاز جهت جداسازی یارانه از دادگاه میتوانید از فرم بالا استفاده کنید. در صورت نیاز به راهنمایی و یا توضیحات بیشتر در خصوص پرونده های خانوادگی و جداسازی سریع یارانه میتوانید از فرم مشاوره غیر حضوری استفاده نمایید.
چه مدارکی برای جداسازی یارانه پس از طلاق لازم است؟
جدا کردن یارانه بعد از طلاق شبیه به ثبت نام یارانه ازدواج است. یعنی ابتدا باید فرد یارانه خود را از سرپرست قبلی جدا و اطلاعات خود را مجددا در سامانه ثبت نام یارانه ثبت نمایید. همچنین برای جداسازی یارانه پس از طلاق، خانم میتواند با در دست داشتن سند طلاق ، دادنامه (رای) طلاق به جهت وضعیت حضانت فرزندان مشترک و کارت ملی و شناسنامه همچنین شماره حساب متعلق به خودش به یکی از دفاتر شعب پلیس+۱۰ شهر محل سکونت مراجعه کرده و درخواست جداسازی یارانه را انجام دهد.
دیدگاه خود را بنویسید